Hanácká Neckyáda se blíží, začíná výběr nejoriginálnějších říčních plavidel!

Léto začíná a s ním pomalu i třetí ročník Hanácké neckyády. Nezapomenutelný den na vodě se opět ponese v duchu osobitých a netradičních plavidel. Radio Haná a Pádlo Morava se už nyní těší na vaše neotřelé nápady.

Hanácká Neckyáda pobaví návštěvníky originálními plavidly. Foto: archiv

Kdo se zúčastnil minulého ročníku, nám jistě potvrdí, že o nevšední zábavu bude rozhodně postaráno. Masky a pohádkové bytosti všude kam se návštěvník podívá, defilé plavidel nejrůznějších tvarů a velikostí, sprint na nafukovacích lehátkách a traktorových duších, to vše je Hanácká neckyáda.

Letos se uskuteční v sobotu 6. srpna v kempu Pádlo Morava v Horce nad Moravou na Mlýnském potoce. Program začíná již od deseti hodin pohádkovou plavbou, od čtrnácté hodiny jsou poté připraveny závody.  

V podvečer se děti mohou těšit na dětskou diskotéku a rodiče na pořádnou dávku hudby s kapelou Acoustic Lumen. Moderátor Radia Haná Tomáš Gottwald se postará o to, aby byl celý den i večer opět nezapomenutelný.

“Máme upřímnou radost, o akci je velký zájem a my ji tak můžeme každoročně opakovat. Jsem zvědavý na letošní plavidla, věřím, že se opět bude na co dívat. Hanácká neckyáda je srdcová záležitost, jako vlastně každá naše akce ," směje se David Foretník, ředitel Radia Haná, spolupořadatel.

Při závodech jsou hodnotícími kritérii nejen rychlost, ale zejména originálnost soutěžících plavidel.

Více informací na webu radiohana.cz a facebooku Hanácká neckyáda. 

Hanácká neckyáda 2022 - 3. ročník

sobota 6. srpna 2022 od 10:00 hod.

v kempu Pádlo Morava v Horce nad Moravou

WEB: radiohana.czFACEBOOK: https://www.facebook.com/Han%C3%A1ck%C3%A1-necky%C3%A1da-v-Horce-nad-Moravou-102831601519282/




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker