Cesta pohádkovým lesem - Orizaro oslavilo na Laguně třicítku

Teplé sobotní odpoledne patřilo na Laguně pohádkovým bytostem. Turistický oddíl TOM Lišáci přichystal pro všechny malé a velké návštěvníky již 30. ročník Orizara. Zákoutí malé a velké Laguny ukrývala deset stanovišť s pohádkovými bytostmi. Nechyběla Marfuška s Nasťou, čerti, smutná princezna, nebo dědeček s babičkou a jejich velká řepa.

Start byl přichystám, stejně jako v minulých letech u Bašty u Dokládalů. "K dnešnímu výročí Orizara jsme pro návštěvníky připravili deset stanovišť s nejlepšími pohádkami. Na jednotlivých stanovištích budou děti spolu s rodiči plnit zadané úkoly. Tentokrát vede cesta pohádkovým lesem kolem velké a malé Laguny. Pro letošní ročním jsme zvolili čtyři směry - čtyři trasy - zelenou, červenou, modrou a žlutou," prozradil za organizátory Ladislav Župka.

U Ferdy mravence

Kromě deseti pohádkových stanovišť se návštěvníci zastavovali také u "Narozeninového" stanoviště, na kterém psali veršovaná přáníčka.

"Je to tady pěkné. S rodiči jsme se dnes vydali na Lagunu a zapojili se do soutěží. Nejlepší stanoviště pro mě  bylo  asi  to u perníkové chaloupky, taková jízda na lopatě, byla fakt parádní, " svěřila se osmiletá Natálka Pokorná.


Pohádka Mrazík



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker