Knihovna se poprvé připojí k Noci literatury. Program nabídne předčítání z knih i koncert

Městská knihovna v Přerově se letos zapojí do 18. ročníku Noci literatury. Akce na podporu a propagaci současné evropské literární tvorby proběhne v pátek 20. září. Návštěvníky čekají nevšední literární zážitky v podání zajímavých předčítajících i rozmanitý doprovodný program, který v 18 hodin zahájí dramatické představení studentů Gymnázia Jana Blahoslava a Střední pedagogické školy na prostranství před knihovnou na Žerotínově náměstí.

Celou Noc literatury ve 20.30 hodin zakončí v prostorách kaple sv. Jiří koncert přerovského smíšeného pěveckého sboru Veneris. Foto: Ilustrační obrázek

Milovníci dobrého čtiva se poté mohou těšit na ukázky z knih, předčítané paralelně v časech 18.30, 19 a 19.30 hodin na třech místech. V prostorách knihovny - konkrétně v půjčovně a v půdních prostorách - a v blízké kapli sv. Jiří. Program si návštěvníci mohou zpestřit poslechem autorské poezie mladého regionálního básníka Ondřeje Kočerhana či prohlídkou výstavy fotografií Martina Necida, zachycující zajímavá místa Olomouckého kraje. Celou Noc literatury ve 20.30 hodin zakončí v prostorách kaple sv. Jiří koncert přerovského smíšeného pěveckého sboru Veneris.



INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Auto _ Kubíček
INZERCE
Kickbox K1