Nový festival v Michalově všechny nadchnul, další ročník už se plánuje

V sobotu 13. července 2024 se v parku Michalov konal nultý ročník hudebního festivalu Velká Morava Fest, který přilákal tisíce návštěvníků z celé republiky. Louka byla během odpoledne úplně zaplněna, kde návštěvníci posedávali ve stínu stromů nebo se těšili z pódiových vystoupení. Účinkující, stejně jako návštěvníci, si pochvalovali úžasnou atmosféru.

Na festivalu vystoupily kapely jako Legendy se vrací, O5 a Radeček, Anna K, Janek Ledecký, Michal Hrůza s kapelou Hrůzy, Pokáč, Ewa Farna a kapela No Name, která uzavřela první ročník festivalu Velká Morava Fest.


Michal Hrůza věnoval Přerovu jednu ze svých písní a poděkoval za vřelé přijetí. "Když jsem sem přijel, novináři se mě ptali, jak se mi tu líbí. Odpověděl jsem, že moc, a to jsem ještě netušil, co mě čeká," sdělil zpěvák. Dodal také, že do Přerova přivezl speciální dárek - část klipu k písničce Neplavec, který natáčel v Německu.

Janek Ledecký se naopak rozloučil s Přerovem slovy: "Díky moc, bylo to tady senzační a budeme to všude vyprávět."


Podle náměstka primátora Miloslava Dohnala bylo prodáno tři tisíce vstupenek v předprodeji na Ticketportalu. Celkový počet návštěvníků se pohyboval kolem čtyř tisíc, což potvrzuje kapacitu plochy na 7 až 8 tisíc lidí.

Primátor Přerova Petr Vrána popřál návštěvníkům skvělou zábavu. "Doufám, že si užíváte nultý ročník festivalu stejně jako já. Chcete, abychom tento festival zopakovali příští rok?" vyzval návštěvníky, kteří mu dali jasně najevo svůj souhlas. "Referendum prošlo, takže příští rok se tady opět sejdeme," slíbil primátor.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
podlahy poker