Žijte v radosti, hojnosti a ve zdraví. Cestu ukáže Festival zdraví v Přerově

Přesahový festival s exkluzivními hosty na téma bytí, duševního a fyzického zdraví, objevení svého potenciálu, ale také témata jako ovlivňování počasí nebo jak nás omezuje náš mozek různými stereotypy. Prezentace, projekce, beseda, krásná hudba a milá setkání. Po velkém úspěchu v Olomouci Festival zdraví představí jedinečné hosty s unikátními pohledy na současnost také v Přerově.

Festival zdraví se poprvé uskuteční také v Rapotíně. Foto: Rej

"Festival zdraví nově přijede 19. dubna do Přerova. S exkluzivními hosty probereme témata duševního a fyzického zdraví nebo cesty, jak přežít tuto dynamickou dobu. Podíváme se na chaos, který ovlivňuje naše chování. Na to, jak nás omezují stereotypy myšlení. A zaměříme se na současné možnosti, jak žít v radosti, hojnosti a zdraví," představuje unikátní projekt ředitel pořádající agentury Forsberg Marek Berger. 

Návštěvníci akce mohou diskutovat s odborníky o cestách k uzdravení a o duševní rovině léčby. V programu vystoupí badatel Radovan Dluhý-Smith, dětská terapeutka a specialistka na Feng Shui Petra Tučková, psycholog a kouč Heřman Čadil a Srdcem amazonka NAOMI. To vše za hudebního doprovodu Andie Music. 

FESTIVAL ZDRAVÍ

Kde: Klub Teplo Přerov

Kdy: středa 19. 4. 2023 od 18.30

Další informace a možnost partnerství na akci na www.festivalzdravi.cz.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker