Kytarový rekord na hradbách se uchází o Cenu veřejnosti Olomouckého kraje

Nadační fond Blues nad Bečvou byl se svou již tradiční akcí Kytarový rekord na hradbách nominován na Cenu Olomouckého kraje za přínos v oblasti kultury za rok 2022 v kategorii Cena veřejnosti.

Foto zdroj: cenykraje.cz

Ze šesti desítek nominací, které kraj obdržel, hodnoticí komise vybrala devět kandidátů na ocenění a desátého výherce má možnost zvolit sama veřejnost prostřednictvím internetového hlasování. Nadační fond můžete do konce března podpořit svým hlasem na portálu Ceny Olomouckého kraje. 

Nadační fond Blues nad Bečvou vznikl v roce 2013 a od té doby rozšiřuje kulturní nabídku v Přerově. I v letošním roce připravuje pro hudební nadšence stále populárnější akci Kytarový rekord na hradbách. Sedmý ročník pokusu o vytvoření rekordu, jehož cílem je shromáždit co nejvíce hráčů na kytary nebo jiné strunné nástroje v jediný okamžik na stejném místě a zahrát společně předem domluvené skladby, se uskuteční v pondělí 1. května. Tématem letošního kytarového rekordu budou známé filmové písně. Další informace k připravované akci naleznete na webových stránkách nadačního fondu.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker