SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na bitvu o hrad Sovinec pro celou rodinu

Hrad Sovinec se vrátí do tíživé atmosféry třicetileté války. O posledním červencovém víkendu se doba vyčerpávajícího válečného konfliktu vrátí na hrad Sovinec. Nenechte si ujít dobývání hradu, buďte u toho s Rejem! Soutěž bude ukončena ve čtvrtek 28. července v 16:00.

Hrad Sovinec bude o víkendu patřit zábavě, která potěší děti i dospělé. Foto: hs

Dobývání hradu Sovinec nabídne 30. a 31. července celodenní program, ukázky řemesel v obléhaném hradě, sokolnické ukázky, kovářské umění a hrnčířskou dílnu. Bojovat přijede elitní mušketýrský regiment Corporal, který patři k nejvěrohodnějším a nejlépe vybaveným jednotkám které jsou zaměřené na třicetiletou válku.

Myší dostihy, žonglérské, fakírské a kejklířské umění na vysoké úrovni představí divadelní skupina Vagabundus. Dále vystoupí skupiny historického šermu Bengare, Grál a Allegros.  

Od 9 do 17 hodin si mohou zájemci užít také prohlídky hradu s průvodcem. Na Sovinci bude i volně přístupná vyhlídková věž.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 2x rodinnou vstupenku (2 dospělí + 2 děti) na na dobývání hradu Sovinec. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Dva výherce, kteří získají každý rodinné vstupné, zveřejníme 28. července večer pod tímto článkem.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje elitní mušketýrský regiment, který vystoupí na hradě Sovinec?

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker