Přerovská kapela Aby Bylo Yasno vydává svůj čtvrtý videoklip

Rocková parta z Přerovska, která brázdí pódia od roku 2021 a hraje převážně vlastní songy přichází s novým videoklipem. Videoklip k písni PO TENKÉM LEDĚ vznikl na jaře tohoto roku a natočen byl v prostorách kulturního domu v Pavlovicích u Přerova.

Foto archiv kapely

Spojující linkou celého videoklipu je pak street dance v podání nadějných tanečnic Heleny Uhlířové a Viktorii Smolkové, které jsou několikanásobné mistryně republiky v tomto tanci za taneční studio Free Dance - Prostějov.

Zdroj: Youtube.com

Píseň patří mezi ty pomalejší které má kapela v repertoáru a poukazuje na to, že vztah mezi mužem a ženou není vždy jednoduchý, nicméně světlo na konci tunelu se dá vždy najít pokud oba chtějí. Možná mnohé překvapil nový člen kapely - vokalistka Denisa Schneiderová, které se v letošním roce ke kapele přidala a svým jemným vokálem posunula píseň zase o kousek dál. Nejen tuto píseň nedávno kapela nahrála ve Studiu Abbadon v Olomouci takže se mají fanoušci na co těšit!!


Takto vypadalo nahrávání ve studiu Abdon.

Kameru a střih již tradičně kapela svěřila zkušenému kameramanovi Davidu Konečnému (@david konečný), který je autorem zatím všech videoklipů kapely Aby Bylo Yasno.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker