Divadelní novinka se Sašou Rašilovem už příští týden pobaví letní scénu v parku

Moravské divadelní léto ve Smetanových sadech je v plném proudu. Už příští úterý 21. června se zde mohou diváci těšit na zábavnou komedii Lov na losa, která spojuje humor s prvky hororu. Jeden z největších divadelních hitů současnosti představí populární herecké osobnosti. Vedle Saši Rašilova se můžete těšit na Marka Daniela, Petru Horváthovou, Ladislava Hampla a další skvělé umělce.

Saša Rašilov září v situační komedii Lov na losa. Foto: dš

A o čem příběh vypráví? Eliška s Kamilem se právě nastěhovali do svého prvního bytu a plánují svatbu. Do romantického scénáře však přichází zápletka. Návštěvu Eliščiných rodičů, během které chce Kamil požádat o ruku jejich dcery, však zkomplikuje nezvaný host, ze kterého se vyklube bývalý Eliščin milenec.

Od smíchu přes hrůzu až po vzrušení

Tak začíná divadelní hra, jednoho z nejznámějších současných polských dramatiků Michała Wałczaka, jež se stala hitem jak polských tak i evropských scén a kterou nyní ve vynikajícím obsazení mohou vidět i čeští diváci. Situační komedie s prvky hororu diváka v žádném případě nešetří. Servíruje mu nekonečnou nálož emocí od smíchu přes hrůzu až po vzrušení. Pod povrchem se však skrývá hlubší poselství. 

Vstupenky si můžete objednat ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker