Narvaný klub a bouřlivá atmosféra. Kapely naživo bojovaly o titul Objev roku Radia Haná

Talentová soutěž Objev roku Radia Haná zná svého vítěze. Titul a promo balík v hodnotě čtvrt milionu korun získala havířovská kapela Tiket. Také další finalisté, šumperští Byt č. 4 a Natřije z Chlumce, se skvěle předvedli, a proto se pořadatelé spontánně a náhle rozhodli, že jim udělí speciální ceny s možností zahrát si na dvou předních festivalech v Olomouckém kraji.

Šumperskou kapelu Byt č. 4 přijel do Olomouce podpořit početný fanklub. Foto: Rejdakce

“Bylo to těžké rozhodování. Všichni tři finalisté byli skvělí. A vybrali jsme tu nejlepší kapelu,” uvedl ředitel Radia Haná a také člen Akademie populární hudby Marek Berger, který byl členem odborné poroty společně s basákem kapely O5 a Radeček Ondřejem Polákem a majitelem nahrávacího studia TA Musica v Zábřehu Danielem Kašparem. 

“Já nevím, co na to říct. My jsme to vůbec nečekali. Děkujeme,” vysoukal ze sebe dojatě na pódiu zpěvák Tiketu Jéňa Jaroš.

“I další finalisté se skvěle předvedli a my jsme se zcela spontánně a náhle rozhodli, že jim udělíme speciální ceny. Šumperská kapela Byt č. 4 si zahraje na Džemfestu 21. října a chlumecká kapela Natřije dostává příležitost vystoupit 1. listopadu na Koule festu,” doplnil Daniel Kašpar.

Vítěz natočí profesionální singl i klip

Vítězná kapela Tiket spolu s prestižním titulem Objev roku Radia Haná získala promo balík v hodnotě 250.000 korun. V něm je profesionální natáčení singlu a videoklipu. Nasazení singlu ve vysílání Radia Haná. Rozhovory v médiích. Zajištění koncertů na významných akcích a další promo aktivity.

Radio Haná ve spolupráci s kapelou O5 a Radeček a zábřežským nahrávacím studiem pořádá talentovou soutěž Objev roku Radia Haná aneb Hledáme nové Radečky už od roku 2018. Do letošního ročníku se přihlásilo 36 kapel a výběr zúžila pomocí hlasování veřejnost. Jedinečný finálový večer, během nějž se tři finalisté předvedli v živé koncertní show před publikem a porotou, se konal 19. května v oblíbeném olomouckém klubu Bounty Rock Cafe. Napínavý koncertní souboj pak uzavřela svým nočním vystoupením kapela Realita.

Publikum objevuje kapelu Tiket.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker