Pivní slavnosti na výstavišti v Přerově nabídly padesát druhů piv

Sobotní odpoledne patřilo na výstavišti v Přerově 9. ročníku Pivních slavností. I přes kvalitní program nesplnila návštěvnost očekávání organizátorů. Letošní ročník nabídl příchozím přes padesát druhů piva, jídlo a několik soutěží. Na pódiu se vystřídaly kapely Penzistor, David Koller, Ready Kirken, Visací Zámek a Kameron.

Visací Zámek

Organizátoři nevěděli  jestli se letos Pivní slavnosti kvůli kovidu budou vůbec konat. Kapely se podařilo sehnat až na poslední chvíli. Pro návštěvníky byly přichystané nejen soutěže v pití piva na čas, pojídání hot dogu, ale i pivní štafeta. Na čepu se točilo více jak padesát druhů piv z malých a velkých pivovarů a nechybělo ani něco k zakousnutí.

Kapela Penzistor

I přes velkou snahu organizátorů nesplnila návštěvnost jejich očekávání. Návštěvníci si akci pochvalovali. "Přijeli jsme do Přerova za rodinou a využili možnosti zajít si na Pivní slavnosti. Atmosféra je tady výborná , počasí vyšlo a programu nelze nic vytknout. Kapely - prostě jedním slovem super," nechal se slyšet třiatřicetiletý Marek z Prostějova.  

David Koller




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker