V Přerově se uskuteční pirátský hudební festival VyOsení. Hlavní hvězdou je kapela Třetí Dáma

V Přerově uskuteční již 4. ročník hudebního festivalu VyOsení a to v sobotu 14. srpna, tentokrát pod vlajkou Pirátů i STAN . „VyOsení je hudební festival svobodné hudby, který se zaměřuje proti poplatkům ochranného svazu autorského – OSA. OSA nechápe, jak může vystupovat někdo jen tak, pro radost druhých, proto chceme dokázat, že to opravdu jde a s velkou podporou," uvedl pořadatel Jaromír Horký (Piráti), zastupitel Olomouckého kraje.

Akce BASE Campu a politických stran Pirátu a STAN. Grafika: PR Piráti (TZ)

Poslední VyOsení se v Přerově konalo v loňském roce a poté v roce 2019 a 2014 na přerovských hradbách, kde se od té doby koncerty na hradbách staly již tradicí. U těchto akcí se vehementně sebeprezentoval zaměstnanec městské společnosti Kulturní a informační služby města Přerova, Pavel Ondrůj (Piráti), neúspěšný kandidát do Senátu a zastupitel města Přerova. 

Samotný festival, na kterém se prezentují ideje Pirátů a STAN, přímo navazuje také na již několik předešlých ročníků, jež proběhly v Brodku u Přerova.

Letošní ročník VyOsení proběhne 14. srpna v příjemném prostředí zahrádky BaseCampu v centru města. Hlavní hvězdou večera je jistě místní kapela Třetí Dáma, která letos pokřtila novou desku, mladá rocková kapela z Přerova The Inversion či alternativní funková kapela z Valašského Meziříčí Cirkus Láskohrad. Na závěr celého festivalu vystoupí DJ Jungling Jay, který vystupoval po celé Evropě.

Program akce v BASE Campu:

17.00 - The Inversion

18.30 - Cirkus Láskohrad

20.00 - Třetí Dáma

21.15 - Jungling Jay

Vstup je zdarma, v průběhu akce se vybírá do kasičky dobrovolný příspěvek na kapely.

Akce prezentuje politické strany Piráti a STAN.

Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR se uskuteční již druhý říjnový víkend 2021. Politická strana Piráti má šanci zvítězit a šéf této partaje Ivan Bartoš se stát premiérem České republiky.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker