Zažijte rytířský turnaj na vlastní oči na hradě Sovinec

Jedinečné souboje na sekery, palcáty i meče. Těžkooděnci v plných zdrojích, šermíři, řemeslná dílna a loutkové pohádky. To vše na jednom místě. Už o tomto víkendu v sobotu 31. července a v neděli 1. srpna se na hradě Sovinec bude konat 20. ročník velkolepého rytířského turnaje! Návštěvníci se mohou těšit na nefalšovaný rytířský souboj, scénický šerm a ukázky výcviku dravých ptáků.

O víkendu se na hradu Sovinec rozehrají rytířské souboje Na příkaz císaře. Jedinečný program přinesou oba víkendové dny. Celý areál bude otevřen jak v sobotu tak i v neděli od 9 do 18 hodin.

V sobotu se představí těžkooděnci Markus M v plných zbrojích a utkají se v nefalšovaném rytířském turnaji. Kejklíř Křupíno pak naučí všechny přítomné velké kouzlo! Těšit se můžete také na skupinu šermu Fuente Ovejuna a sokolnické ukázky výcviku dravých ptáků.

Nudit se nebudete

Chybět nebude ani Skřítkova řemeslná dílna, kde bude probíhat ukázka práce na hrnčířském kruhu s Miluškou Hrachovinovou. Kovářské řemeslo pak představí mistr Jakub. A co by to bylo za akci pro děti, kdyby na ní chybělo divadlo. Děti se tak mohou těšit na loutkové pohádky. Během víkendu budou samozřejmě umožněny i prohlíky hradem Sovinec. 

V neděli pak kejklířská a divadelní společnost Komedianti zve na skvělý kejklířský kus Kdo z koho. Během dvoudenní akce nebude chybět ani občerstvení. O víkendu bude zkrátka na hradě Sovinec o kvalitní zábavu postaráno a nudit se rozhodně nebudete!




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker