V Želatovicích vykradli pohostinství

Nemilé překvapení čekalo provozovatele pohostinství v obci Želatovice, když přišel ráno do práce. Zjistil, že do objektu se v průběhu nočních hodin někdo vloupal a pokradl věci, které mu nepatřily a navíc poškodil další zařízení.

Foto: Ilustrační obrázek

Místo činu přijel ohledat policejní technik, který zajistil stopy. Zjistilo se, že pachatel pravděpodobně vnikl dovnitř po vytlačení okna, které se nachází necelé dva metry nad zemí. Prošel kuchyní a dostal se do pohostinství, kde si otevřel vestavěný trezor za pomoci nalezeného klíče a ukradl z něho stravenky v hodnotě 1 000 korun a 15 000 korun v hotovosti. Pozornosti nočního návštěvníka neušel ani automat na cigarety, kterému poškodil zamykací mechanismus a musel navíc vyvinout fyzickou sílu, aby měl volnou cestu k cigaretám. Poté co vzal přibližně 500 ks krabiček, vzal tři jahodové džusy a vykradený automat jimi polil.

"Škoda na poškození automatu a cigaretách byla způsobena společnosti, která je jeho vlastníkem, v předběžné výši 100 000 korun. Případ jsme zadokumentovali a šetříme ho pro trestné činy krádež a poškození cizí věci s pětiletou trestní sazbou odnětí svobody," informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit


INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker