Auto skončilo zaklíněné mezi mostem a stromem. Řidič na místě nechal tři spolujezdce a odešel

V neděli odpoledne vyjížděla hlídka dopravních policistů k nehodě osobního vozidla Kia Sorento. Při příjezdu na místo se zde nacházely tři osoby, jedna mladá žena a dva mladí muži, kteří policistům sdělili, že jsou pouze spolujedoucí a řidič odešel zajistit vyproštění havarovaného vozidla.

Řidič se u nehody nezdržel a odešel z místa neznámo kam. Foto zdroj: PČR

Z šetření vyplynulo, že řidič v katastru obce Tovačov, vyjel z panelové cesty ze směru od místních chovných rybníků na silnici č. II/434 a prudce odbočil vpravo na Tovačov. Pak se snažil auto srovnat do svého jízdního pruhu, ale celý manévr se vymkl kontrole a auto najelo do svodidel.

Ve výsledku skončilo na boku zapřené koly o betonový mostek a střechou o strom. Při havárii naštěstí ke zranění nedošlo. U spolujezdců byly provedeny dechové zkoušky, všechny s pozitivními výsledky. Mladá 25letá žena nadýchala 1, 33 promile a oba 21letí mladíci nadýchali něco málo přes 0, 40 promile.


"Řidič se během šetření nehody, dle předpokladu, nedostavil a další poznatky k jeho osobě prověřujeme. Materiální škoda byla předběžně vyčíslena na 82 000 korun," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker