Smutná tragédie. V Přerově utonul muž

Podle zdrojů redakce Přerovského Reje došlo dnes v pozdním odpoledni k tragické události. Muž ze zatím neznámých příčin spadl do Strhance poblíž restaurace Kormorán, kde se nyní opravuje mostek pro pěší a kudy je přechod přes Strhanec nemožný. Muže našli u mostu Míru. Po vytažení z vody již nejevil známky života. Tragédii prošetřuje Policie.

Podle dostupných informací upadl muž do Strhance v těchto místech. Na historické fotografii je původní mostek, který už dosloužil a nutně vyžadoval opravu. Zdroj foto: Město Přerov

Muž podle informací místních obyvatel upadl do potoka Strhanec zřejmě v místě, kde se opravuje most přes vodní tok v Riedlově ulici. 

V současné době je stav vodních toků na vyšší úrovni. I Strhanec je v místě opravovaného mostku velmi silný. Hloubka zde aktuálně může dosahovat k jednomu metru. Ani silný dospělý člověk nemá s vodním živlem velkou šanci bojovat.

K opravě mostu město Přerov přistoupilo z důvodu špatného stavu mostu. Zbourání mostu bylo naplánováno dnes na podzim. Následně tu bude do ledna 2021 vystavěn širší most, který začne sloužit nejen chodcům, ale i cyklistům. Více v článku ZDE.

Příčina pádu muže do vodního toku Strhance je zatím neznámá. Tragédie nicméně potvrzuje, že i malá voda je člověku smrtelně nebezpečná. Strhanec je na první pohled malý potok

Více bude možno sdělit až po vyšetřování Policií České republiky. Upřímnou soustrast pozůstalým. 




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker