Hvěza filmu Sněženky a machři "Viki Cabadaj" kmotrem nového ski servisu v Přerově

Podnělní odpoledne patřilo v prodejně Jankusport oslavám. U příležitost patnáctého výročí založení servisu prodejny Jankusport byl otevřen u fotbalové tribuny naproti krytého bazénu nový ski servis. Pokřtít nové stroje ve ski servisu přijel Jan Antonín Duchoslav alias "Viki Cabadaj" - tvář značky Rossignol pro Českou republiku.

Slavnostního přestřižení pásky byli přítomni i zástupci magistrátu - primátor Petr Měřínský a náměstek Petr Kouba. Ski servis je vybaven novými stoji značky Montana s dokonalou přesností a a optickou rovinou při broušení lyží. "Pokřtít nové stroje přijel můj dlouholetý kamarád z lyžařského prostředí Jan Antonín Duchoslav a nechyběl ani šéf Montana ski servisu pro Českou republiku Radek Vancl," prozradil majitel prodejny Jankusport a nového ski servisu Jaroslav Janků.


Slavnostní otevření bylo opravdu originální. Nechyběl ani sníh - dovezený ze zimního stadionu a s hodinovým zpožděním přicestoval vlakem do Přerova i vášnivý lyžař, hlavní hrdina filmu Sněženky a machři proslulý svou hláškou "dřepkins" Jan Antonín Duchoslav alias "Viki Cabadaj.

"Hodně lidí se mě ptá, jaké si mají pořídit vybavení na lyže. Vždy jim kladu otázku....... Jak často lyžujete? Pokud je to jen týden v roce a sem tam nějaký víkend, říkám, "raději investujte do pořádných lyžařských bot a o ty se pak starejte, a lyže si půjčte skvěle servisované". Tvrdím, že mít vlastní špičkové lyžařské boty, je důležité," radí tvář značky rossignol.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker