Populární vousáč ze sestavy nezmizí. Zubři prodloužili smlouvu s Jiřím Goišem

Na složení kádru pro příští sezonu Chance ligy momentálně usilovně pracuje sportovní úsek HC ZUBR Přerov. Dalším z hráčů, s kterým se dohodl na pokračování spolupráce, je Jiří Goiš. Třicetiletý útočník charakteristický svým plnovousem na východě hanáckého regionu prodloužil smlouvu. V modrožlutém dresu tak přidá už svůj dvanáctý ročník.

Populární forvard Jiří Goiš je typický svým plnovousem. Zdroj: www.hokejprerov.cz

Zlínský odchovanec Goiš se řadí k starším členům týmu Zubrů. Ve třiceti letech si navíc užívá novou roli. Zkraje února se stal otcem dcery Klárky. „Musím pochválit manželku, jak to doma zvládá. S malou je to občas náročné. Na druhou stranu ale stačí, aby se na mě usmála, a vše ostatní jde rázem stranou," prozradil. 

Během minulé sezony zasáhl vousatý forvard, který se nebojí přitvrdit, do 49 zápasů. Nasbíral v nich sedm branek a stejný počet asistencí. „Jsem rád, že o mě trenéři a klub znovu projevili zájem. S Hanym jsme se domluvili v podstatě za pět minut. V Přerově jsem maximálně spokojený, cítím se tady jako doma," pochvaluje si kmenový hráč MEO. Domů to nyní bude mít jen kousek. S rodinou totiž bydlí v novém. „Můžeme tak spolu trávit ještě více času," usmál se Jiří Goiš. 

Své první starty za Přerov zapsal v sezoně 2008/09. Roku 2015 se podílel na postupu mezi profesionály, bodově nejpovedenější sezonu u řeky Bečvy zažil před šesti lety. Kromě utkání v první a druhé lize má na kontě i dvacet odehraných zápasů v extralize – všechny za zlínské Berany. 

Jirka je dlouhodobě spjatý s Přerovem. Je velmi oblíbený u fanoušků. Jak pro něj, tak pro nás bylo prioritou, aby pokračoval u Zubrů," podotkl sportovní manažer HC ZUBR Přerov Pavel Hanák.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker