Dorostenecké týmy s plným ziskem, mužům se v Karviné nevedlo

Podzimní část mistrovských soutěží jde do finále. V předposledním hracím víkendu uspěla družstva dorostenek a dorostenců. Mužům se po výhře nad Napajedly další vítězný korálek navléct nezdařilo.

2.liga mužů. MHK TAEDA Karviná – SK Žeravice 26:20 (12:9)

Na půdě aktuálně čtvrtého celku se žeravickým mužům nezdařilo navázat na týden starou výhru s FS Napajedla. Tým v mírně obměněné sestavě nestačil na domácí Karvinou a před posledním kolem podzimní části s Tatranem Litovel je na šesté pozici. Tabulka je velmi vyrovnaná, a tak ztráta na vedoucí duo Napajedla a Frýdek-Místek činí čtyři body. Při pohledu zpět stejný bodový zisk s SK Žeravice má Polanka n.O. a o bod zpět je celek Lesany Zubří. 

2.liga staršího dorostu, KH Zbrojovka Vsetín – SK Žeravice 34:35 (17:15) 

Starší dorostence SK Žeravice nečekal na Valašsku snadný úkol. Byť pohled na tabulku mohl svádět k jinému názoru. V poločase byl na tom lépe o dvě branky domácí celek. Skóre vydrželo vyrovnané do samotného konce zápasu. Až poslední „devítkou“ rozhodl Radek Podola o exportu obou bodů ze Vsetína do Žeravic. Zhodnocení trenéra Magrly, „spokojenost s body nikoliv s předvedenou hrou“. V poslední kole čeká žeravičtí starší dorostenci na domácí půdě haly Spartaku Přerov hostí celek lídra tabulky TJ Cement Hranice. 

 2.liga mladších dorostenek, SK Žeravice – Sokol Hrabůvka 37:25 (15:10) 

Po turnajovém zápolení v Hodoníně čekal dorostenky domácího celku v předposledním díle podzimu celek z Hrabůvky. Děvčata stále nepoznala hořkost porážky a mělo tomu být i nadále. Pomalejší rozjezd, technické chyby a na druhou stranu tým podržela brankařka Aneta Lachová to jsou ve zkratce příčiny vyrovnanosti první čtvrtiny zápasu. Tým v tuto chvíli střelecky táhla Vendula Onderková s podporou Anety Trojkové. Postupem času se střelecky chytla i Natálie Rodeková. Poločasový náskok pěti branek dodal děvčatům klid. Druhá půle již byla plně v režii domácích. Hostující celek ještě vyzkoušel osobní obranu na obě nejlepší střelkyně domácích, ale ani to ke zvratu nevedlo. Zakončit podzimní část jedou dorostenky do Hodonína. V čele tabulky si udržují dvoubodový náskok před Bohunicemi. 

Podzimní derniéru turnajů OLKSH mají za sebou i miníci. Obě družstva v neděli sehrála turnaj v hale Zory Olomouc pořádaný HBC Olomouc, jako vždy se hrálo bez počítání výsledků. Mladší sehráli zápasy s pořádajícím HBC, Kostelcem na Hané a Sokolem II Prostějov. Starší čekala stejná sešlost soupeřů, pouze domácí sestavili dva týmy. Poslední akcí pro minižactvo je 14.12. Nutrend cup ve Velké Bystřici. 

O víkendu se do hry navrátí i mladší žáci. Ti jedou do Rožnova pod Radhoštěm na Dobiáš Cup. Turnaj se hraje za účasti českých a slovenských celků. V základní skupině se kluci střetnou s HK Kúpele Bojnice a HC Zubří. 

 Sobota 7.12.20109 

14:00 SK Žeravice : TJ Cement hranice, 2.liga staršího dorostu 

16:00 SK Žeravice : TJ Tatran Litovel B, 2. liga mužů 

Neděle 8.12.2019  

13:00 HK Hodonín : SK Žeravice, 2.liga mladších dorostenek 

6.-8.12 Dobiáš CUP Rožnov pod Rahoštěm, turnaj mladších žáků




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker