Na jeden set se nevyhrává. Po vyhrané úvodní sadě přišel útlum

O tom, že jeden set je k vítězství málo se v sobotu opět přesvědčily domácí volejbalistky Přerova. V derby zápase s Prostějovem, kde již tradičně na nahrávce proti sobě stojí sestry Zatloukalovi.

Zápas začal lépe hostující celek. Domácí hráčky svou bojovností smazaly náskok Prostějova a před koncovkou měly výhodu tří bodů. Vlastní chyby Zubřic však nabídly drama a výhodu na straně Prostějova 21:23. Ze zisku setu se po dvou nepřesných útocích hostů přece jen radovali domácí. 

V druhé sadě se zdařilo odpoutat ve skóre. Domácí tým se v tu chvíli ze zápasu vytratil. Naopak hosté převzali zápas pod svou kontrolu a druhý set na svou stranu. 

Třetí set pokračoval v režimu konce druhé sady. Za stavu 11:17 se výkon domácích zvedl, a to znamenalo jen bod rozdílu. Hosté zvrat nedopustili, a i třetí set si vzali na svou stranu. 

I závěrečnou čtvrtou sadu lépe načaly hostující hráčky. Domácí ženy ještě prokázaly snahu udržet se v zápase. Před koncovkou měly dva body k dobru. Slabší zakončování útoků využily hráčky Prostějova a z Přerova tak odváží tři body za vítězství 3:1. 

VK Prostějov prolomil nezdary ve venkovních zápasech. Volejbal Přerov se v tabulce ocitl na předposlední pozici. Další zápas je na pořadu v sobotu 7.12. na palubovce posledního Sokola Šternberk. Doma se o týden později utkají s Ostravou.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker