Pirát Ondrůj zahájil volební kampaň do Senátu

Pirátský kandidát do Senátu Pavel Ondrůj dnes v Přerově na hradbách zahájil volební kampaň. V horní komoře Parlamentu ČR chce být především hlasem voličů a prosazovat pirátské hodnoty, jako jsou transparentnost, hospodárnost a jasná pravidla pro všechny.

Potenciální politická hvězda a možný budoucí senátor Pavel Ondrůj před budovou svého zaměstnavatele, Městského domu v Přerově. Zdroj: Deník.cz

Místopředseda Poslanecké sněmovny a místopředseda Pirátů Vojtěch Pikal Ondrůjovi na oficiálním zahájení kampaně vyjádřil svou jasnou osobní  podporu. 

Podle piráta Pikala spočívá síla kandidáta v místní znalosti problémů a schopnosti je řešit, bohatých zkušenostech i zapálení pro věc.“Naším kandidátem je ostřílený a úspěšný pořadatel kulturních a benefičních akcí na Přerovsku a Hranicku, který neúnavně pracuje pro lidi a věřím, že při jeho působení v Senátů dokáže pomáhat svému regionu ještě více,“ řekl hned v úvodu vystoupení Pikal. 

„Mezi mé priority patří ochrana krajiny před suchem, jednodušší stavební zákon i podpora malých a středních podniků. Chci také lepší transparentnost a kvalitu zdravotnictví a péče o pacienty. Myslím si, že je třeba změnit i finanční ohodnocení a pracovní podmínky zdravotnického personálu. Podporuji výstavbu sociálních bytů místo doplatku na bydlení,“ popsal svoje plány manažer kultury Pavel Ondrůj a dodává: „Zrušením doplatku na bydlení a výstavbou sociálních bytů ušetří stát více než 10 miliard za deset let." 

Pavel Ondrůj plánuje v kampani objet všech 102 obcí volebního obvodu č. 63 a v rámci kontaktní kampaně hovořit s občany o možnostech řešení problémů v daných lokalitách. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker