Rockeři to rozjeli v Base Campu

Sobotní slunečný podvečer patřil na Base Campu v Přerově rockovému festivalu. Na pódiu se vystřídaly čtyři kapely. Koncert odstartovala kapela Green Day Bros. Vystřídala ji Lucie - David Koller Tribute, Black Sabbath - Dio Tribute a závěr patřil přerovským Spektrákům. Bylo plno, milovníci kvalitní muziky již dlouho hladověli po něčem pořádném, a tady to dostali.

Za rockovým festivalem stál baskytarista nejen kapely Green Day Bros Mojmír Holíček, který s Base Campem spolupracuje léta.
"V loňském roce nás napadlo zahrát si venku, na dvoře restaurace Base Camp. O vánocích jsme naplánovali termín a nakonec nám současná situace uvolňování koronavirových opatření umožnila koncert uskutečnit. Původně měla hrát na Base Campu i kapela Kiss Czech Company z Třebíče, ale bohužel onemocněl  baskytarista a tak jsem oslovil kapelu z Olomouce Black Sabbath Dio Tribute," řekl Mojmír Holíček.Foto: Black Sabbath Dio Tribute

A byl to pořádný nářez. "Hladoví" Přerováci po několikaměsíční pauze si možnost pořádné zábavy nenechali ujít. Rozjeli to naplno. V kotli pod pódiem to doslova vřelo. Tančilo se, zpívalo a všude panovala skvělá nálada.  "Je to super akce, konečně, už nám to chybělo," nechali se slyšet fanoušci rocku.

Je pravdou, že během večera si přišly stěžovat i dvě starší dámy na hluk, ale co je to proti nadšenému davu, který prahne po zábavě. A navíc, dámy vzpomeňte na svá mladá léta... vždyť koncert probíhal v podvečerních hodinách a noční klid neohrozil.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit


INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker