Jazzový festival se uskuteční online. Světoznámou akci bude přenášet TV Přerov

37. ročník Československého jazzového festivalu v Přerově se letos přesune na internet. Kvůli COVIDu bude bez diváků. O skvělý zážitek z prestižní a mezinárodně uznávané tradiční akce diváci nepřijdou. Letos bude koncerty přenášet TV Přerov. Srdečně zveme!

Ostravsko-pražská kapela Rhythm Desperados feat. Juraj Bartoš baví svými energickými show. Foto: Nadační fond Přerovského jazzového festivalu

Zachovají diváci věrnost festivalu online? Mimořádný program je atraktivní

„Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní“, zpívali už Voskovec s Werichem. Aktuálně to platí i o dnešní době covidové, která organizátorům Československého jazzového festivalu v Přerově nejprve zrušila jarní prolog, poté přesunula hlavní říjnový program až na březen příštího roku, aby po všech možných peripetiích ukotvila festival ještě do závěru tohoto roku.

Letošní ročník se tedy nakonec bude konat až ve dnech 20. až 22. prosince. Vzhledem k přetrvávajícím restrikcím to poprvé v historii bude festival, který si diváci nebudou moci vychutnat v jedinečné atmosféře přerovského Městského domu přímo.

Organizátoři však pevně věří, že náhradní řešení díky přenosu či streamu Televize Přerov si své diváky najde a umožní jim alespoň na dálku užít si skvělé živě přenášené muziky.


Chvíle oddechu, relax a kvalitní kultury potěší nejen přerovské patrioty

Přijměte prosím pozvánku pořadatelů na chvíle oddechu v předvánočním shonu, abyste si pročistili hlavu od nánosů po všech stránkách náročného roku 2020 a zapomněli na starosti i díky třem večerům netradičně pojatého jazzového festivalu v Přerově. 

Svou účast na zlatou neděli 20. prosince přislíbili Rhythm Desperados a Top Dream Company. V pondělí 21. prosince se představí Československý quartet (Viklický, Bartoš, Uhlíř, Zeleňák) a Tribute to Headhunters. Festival pak zakončí v úterý 22. prosince Ondřej Pivec Project a David Koller. 

Začátky koncertů jsou plánovány každý večer na 20 hodin. 

Bližší informace získáte přímo u ředitele a dramaturga festivalu, pana Rudolfa Neulse, na telefonním čísle: 606 961 192, nebo na této adrese: csjf.neuls@medialine.cz. Jemu a celému týmu, stejně jako sponzorům akce, patří velké poděkování.

Redakce přerovského Reje přeje divákům letošního ročníku Československého jazzového festivalu příjemný předvánoční zážitek.



Jedenáct muzikantů v čele s frontmanem Jakubem Vaňasem vás nenechá v klidu! Vystoupí na Zlatou neděli. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker