Beer fest se vydařil, rockeři to v Aniččině dvoře pořádně rozjeli

Pivo, skvělé jídlo a pořádná porce rocku. Takový byl další ročník oblíbeného Beer festu v Aniččině dvoře v Přerově. Na pódiu to rozjely revivalové kapely. Nedělní rockové "šílenství" odstartovala olomoucká kapela Status Quo Tribute, po ní následovala prostějovská Metallica Damage inc., kterou vystřídal Motörhead Revival z Přerova, olomoucká kapela AC/DC Bon Scott Memorial Band a závěr patřil kapele KISS Czech Company z Třebíče.

Beer fest se vydařil, rockeři to v Aniččině dvoře pořádně rozjeli

Stovky rockerů to hlavně ve večerních hodinách v kotli pod pódiem rozjelo. "Přišla jsem na Beer fest hlavně kvůli kapele Status Quo a jejich koncert jsem si opravdu užila, překvapil nás jejich dvanáctiletý bubeník Jan Kurial, válel to skvěle, je to moc talentovaný muzikant. Ale i ostatní kapely byly opravdu super," svěřila se se svými zážitky Věra, která na Beer fest přišla s partou rockových nadšenců.

kapela Status Quo Tribute

Metallica Damage inc


A i když v horkém nedělním odpoledni se rockeři do Aniččina dvora scházeli pozvolna, ve večerních hodinách bylo plno. "Je tu nejen skvělé pivo a výborné grilované klobásy, ale hlavně výběr těch nejlepších rockových revivalových kapel," nechal se slyšet pětatřicetiletý Petr Navrátil. "Aniččin dvůr nás nikdy nezklamal, jen minule nevyšlo počasí, ale nám rockerům, to nevadí. Už se nemůžeme dočkat Hippie festu," dodal.

Motörhead Revival


A Hippie fest se blíží, 21. srpna budou hrát v Aniččině dvoře kapely Progres 2, Stará Dobrá Ruční Práce, Černý penicilin a Parta 77. V jednání jsou ještě další kapely, ale ještě není rozhodnuto. Organizátoři slibují, že se fanouškům včas vše oznámí.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker