První ročník Přerovského plesu pod záštitou města Přerova slaví úspěch. Zazářil O5 a Radeček i Monika Absolonová

V sobotu 7. března se v prostorách Městského domu v Přerově odehrál první ročník Přerovského plesu pod záštitou města Přerova pořádaný Radiem Haná ve spolupráci s agenturou Forsberg. A událost to byla vskutku výjimečná, svědčí o tom nejen zvučná jména hvězdných hostů, ale i obdivné komentáře návštěvníků v průběhu celého večera. Prestižní akce nabídla pestrý program, výtečný catering a sladěnou výzdobu s tématem plesu LÁSKA A VÁŠEŇ.

Foto: Ladislav Štulpa - archiv rádio Haná

"Na takovém plese jsem ještě nebyla. S manželem jsme nadšení, nejvíc mě dostalo vystoupení Radečků, to mělo fakt šťávu,“ pochvaluje si hlavní bod programu návštěvnice Andrea. A kapela O5 a Radeček předvedla opravdu fenomenální výkon, během jejího vystoupení praskal parket ve švech. Na podiu oslnila i sympatická Monika Absolonová, s ní si návštěvníci plesu vyzpívali hlasivky na hity ​Teď královnou jsem já ​ , ​Jsi můj pán ​ či ​Lásko má, já stůňu ​ . Hosté plesu si užili i mimo pódium přítomnost známé moderátorky Gabriely Partyšové, jež hosty plesu provedla celým večerem. Neuvěřitelnou hudební show předvedla mladá kapela ​Jamr's, která rozproudila celý sál přerovského Městského domu​. Mimo hlavní sál oslnila s kytarou v ruce také talentovaná písničkářka Terez Wrau. Představil se i  energický Dj Zbyněk Stružka, který zajistil afterparty až do brzkých ranních hodin. Nechyběl ani tradiční fotokoutek, fotky s rekvizitami i vtipnými nápisy si návštěvníci plesu odnesli domů jako vzpomínku na protančený večer. A to není vše! Díky umělci Lubomíru Vaňkovi si hosté mohli odnést také vlastní profilovou karikaturu.


 "​Vidět lidi, jak zaplní celý parket, baví se ve fotokoutku nebo si pochutnávají na rautu a pak odcházejí vytančení, usměvaví a spokojení a už se ptají i na další ročník – to je prostě krása. Na plese vládla naprosto skvělá atmosféra a my vám za to děkujeme,” dodává k plesu za spolupořádající agenturu Forsberg ředitel Marek Berger.


 Foto i video z úspěšné akce již brzy na ​www.prerovskyples.cz a https://www.facebook.com/events/555188881905172/​.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker