Pavel Novák je stále s námi. Městský dům zavzpomínal na hudební legendu

Dva tříhodinové vzpomínkové koncerty na zpěváka Pavla Nováka se konaly v neděli ve zcela vyprodaném sále přerovského Městského domu. Koncerty byly věnovány 10. výročí jeho odchodu do hudebního nebe a byly plné vzpomínek, historických videozáznamů a písniček.

Zavzpomínat ma Pavla Nováka přijela nejen Heidy Janků, ale i kapela Legendy se vrací. „Původně jsme uvažovali, že uspořádáme jen jeden koncert, ale díky velkému zájmu veřejnosti jsme se nakonec rozhodli pro koncerty dva. Rozhodli jsme se také kapelu Family Orchestra (Black Rose) posílit o dechovou sekci a smyčcové kvarteto Přerovana Viktora Kozánka s hráči Zlínské filharmonie. Z odpoledního a večerního koncertu pořizujeme záznamy, ze kterých sestříháme vzpomínkové DVD a CD. Ze zdravotních důvodů bohužel nemohl do Přerova přijet dlouholetý rodinný přítel, zpěvák Vašek Neckář, " řekl Pavel Novák ml. 


Koncerty dopadly skvěle, atmosféra byla úžasná a návštěvníci nadšení. "Když jsem byla mladší jezdila jsem na koncerty Pavla Nováka staršího, teď jezdím na koncerty jeho syna. Abych mohla do Přerova přijet, vzala jsem si z práce na další den dovolenou," svěřila se Marie z Ostravy. Vzpomínkový koncert byl podle ní úžasný a bude na něj dlouho vzpomínat.





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker