Zloději kradou naftu i cigarety ve velkém

Zlodějíčkové řádili ve Velkém Újezdu i v Lipníku nad Bečvou. Jeden z nich se rozhodl ukrást 300 litrů nafty a druhý si odnesl z prodejny 14 kartonů cigaret.

Z odstaveného bagru zmizelo 300 litrů nafty

V průběhu víkendu odcizil neznámý pachatel na skládce betonové drti v katastru obce Velký Újezd ve směru na Výkleky motorovou naftu z pracovního stroje. "U odstaveného bagru odstranil násilím víčko palivové nádrže a odčerpal z ní 300 litrů pohonných hmot v hodnotě 7 800 korun. Zloděj se pokusil odstranit také víko od palivové nádrže u ostaveného nakladače, to se mu ale nepodařilo. Na obou poškozených víčkách způsobil další škodu v celkové výši 3 000 korun," sdělila přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová. Dodala také, že policisté událost  zaevidovali a šetří ji pro trestný čin krádeže.  

Vášnivý kuřák ukradl z prodejny v Lipníku nad Bečvou 14 kartonů cigaret

V úterý 17. září oznámila pracovnice prodejny v Lipníku nad Bečvou na policejní služebně krádež cigaret, které zmizely z prodejny v neděli z nákupního vozíku odstaveného za pokladnou.  "Zloděj sebral celkem 14 kartonů cigaret v hodnotě 12 320 korun. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže," dodala tisková mluvčí přerovské policie.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker