Žádost o spolupráci při pátrání po totožnosti neznámého muže

Policisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, a to v souvislosti s prověřováním případu krádeže tří jízdních kol, k nimž došlo v různých dnech, na stejném místě, na ulici Legionářské v Olomouci.

První z krádeží se stala 13. července mezi 14 a 20 hodinou, kdy dosud neznámý pachatel odcizil horské jízdní kolo zn. BCC Kross za předběžně 8 500 korun.  

Druhá z krádeží na stejném místě se stala 24. července , v době od 11:45 do 14:45 hodin. V tomto případě neznámý pachatel odcizil horské jízdní kolo zn. Author Pegas za předběžně 8 000 korun.

Poslední z krádeží na stejném místě se stala 13. srpna , v době od 16:57 hodin do 21:15 hodin. Neznámý pachatel v tomto případě odcizil pánské horské jízdní kolo zn. FORCE i s příslušenstvím. Škoda je odhadována na předběžně 5 000 korun.

Jak policisté zjistili, ve všech případech se měl na místě pohybovat stejný neznámý muž, který je zachycen na jedné z kamer.

Policistům se podařilo zajistit kamerový záznam, na němž je neznámý muž zachycen, společně s jeho fotografiemi.    

Pokud by někdo z občanů muže z přiložených fotografií nebo videozáznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 766 651,email: ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker