Dáma s 2,53 promile alkoholu sedla za volant

Žena středního věku v obci Klokočí včera havarovala s osobním vozidlem. Podle všeho se posilnila alkoholem nedlouho před jízdou. Nakonec jí totiž policisté naměřili 2,53 promile alkoholu! Jakoby zázrakem nikoho nezabila ani nezranila. Zatímco Přerov ochromují občanské spory, na Hranicku se to hemží neodpovědnými řidiči (řidičkami).

Chlast za volant prostě nepatří! Kdy už si to uvědomí nezodpovědní řidič všeho věku? Zdroj foto: ilustrační foto Pixabay

Včera po deváté hodině večerní řídila osobní vozidlo značky Škoda v obci Klokočí 47letá žena. Provedená dechová zkouška potvrdila, že v době, kdy seděla za volantem a řídila, byla pod vlivem alkoholu, protože nadýchala 2, 50 promile a o chvíli později se hladina zvýšila ještě o tři setiny.

Na výzvu policistů se odmítla podrobit lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Další řízení vozidla jí bylo zakázáno. Událost budou hraničtí policisté řešit ve zkráceném přípravném řízení a nezodpovědné ženě, která ohrožovala životy a zdraví jiných účastníků silničního provozu a taky svůj, hrozí dle trestního zákoníku za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky zákaz činnosti, peněžitý trest, případně i odnětí svobody s horní hranicí jednoho roku.    




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker