Opilý mladík naboural kontejnery na tříděný odpad a od nehody ujel

V neděli 15. března po druhé hodině v noci oznámili obyvatelé ulice Gen. Štefánika v Přerově havárii, od které řidič s vozidlem následně ujel. Svědci slyšeli ránu, a když se podívali, co se děje, uviděli na ulici stojící Škodu Octavii s posádkou, poškozené kontejnery na tříděný odpad a rozsypaný jejich obsah. Muž a žena však na místě nezůstali, nasedli zpět do vozu a odjeli.

Foto: Zdroj PČR

Přivolaní policisté díky zajištěným stopám a svědectví oznamovatelů rychle poškozené vozidlo asi 700 metrů od místa havárie vypátrali. K vozidlu se po chvíli dostavil jeho majitel s třiadvacetiletým mužem, který se k jeho řízení v době havárie přiznal.


"Muž vykazoval zjevné známky ovlivnění, které se potvrdilo provedenými dechovými zkouškami. Policisté u muže změřili hodnoty 2,04, 2,35 a 2,29 ‰ alkoholu v dechu. K požití alkoholu před jízdou se muž přiznal a dobrovolně se podrobil odbornému lékařskému vyšetření, " uvedl policejní komisař František Kořínek.

Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 60 tisíc korun. Přesné okolnosti, příčiny i míra zavinění havárie jsou předmětem dalšího policejního šetření.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker