Pomozte policii s objasněním dopravní nehody

Dne 11. února 2020 v 17:45 hodin došlo, dle oznamovatelky, v Přerově na ulici Bří Hovůrkových u domu č. 2737/1 na přechodu pro chodce k dopravní nehodě.

Ilustrační obrázek

Řidička, žena ve věku cca 60 let, střední postavy, špinavých blond vlnitých vlasů po ramena, vysoká asi 160 centimetrů, jela 11. února v menším osobním vozidle, tmavé barvy. Při jízdě ve směru od ulice 9. května směrem na centrum Přerova zastavila vozidlo a pouštěla po přechodu pro chodce pohybující se osoby. Přitom však přehlédla ve směru od ulice R. Stokláskové směrem k ulici Kouřilkova 51letou chodkyni a rozjela vozidlo. Při střetu vozidla chodkyně upadla na komunikaci.
"Poškozená původně žádné poranění neuváděla a na místě odmítla převezení na ošetření do nemocnice, které jí řidička nabídla a z místa nehody odešla. Následující den však žena musela vzhledem k bolestem končetiny vyhledat lékařské ošetření a je v pracovní neschopnosti," sdělila k případu policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Vzhledem k tomu, že policie potřebujeme co nejvíce informací k výše popsané události obrací se s žádostí o pomoc na svědky a řidičku automobilu. "Žádáme nejen svědky, kteří se v danou dobu pohybovali v okolí a mohli by sdělit k nehodě cokoliv důležitého, ale především  na řidičku osobního motorového vozidla, aby nás kontaktovali na tel. čísle: 974 778 251, nebo přímo na dopravním inspektorátu na adrese U Výstaviště 18, Přerov, případně sdělili a zanechali poznatky k události na bezplatné lince 158.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker