Pomozte policii najít muže, který okradl své rodiče

Kriminalisté pátrají po 24letém muži trvale žijící v Praze, který se záměrně skrývá na neznámém místě z důvodu vydání Příkazu k zadržení. Byl obviněn z trestných činů podvod a krádež a je možné, že se hledaný muž zdržuje a pohybuje na Přerovsku.

Obviněný někdy v době od března do září loňského roku v průběhu své návštěvy u rodičů v rodinném domě v Přerově odcizil jejich šperky v hodnotě necelých 111 000 korun. Koncem prosince loňského roku okradl i své prarodiče, když byl u nich na návštěvě. Vzal jim finanční hotovost 5 200 korun a zlaté šperky v hodnotě 11 700 korun.  

Dál se prostřednictvím ubytovacího internetového serveru v době od února do dubna letošního roku ubytoval ve 13 hotelech po Praze a pod smyšlenou legendou ztráty peněz a dokladů hotely opouštěl bez zaplacení. Tímto jednáním způsobil ubytovacím zařízením celkovou škodu 50 000 korun.

Policie ČR žádá spoluobčany o poskytnutí informací k místu současného pobytu a pohybu hledaného muže. Policii je možné kontaktovat v pracovní době od 7.00 do 15.00 hodin na telefonní lince 974 778 456 nebo kdykoliv na mobilním telefonu 725 979 719, případně je možné předat informace k hledané osobě i na celostátní bezplatné lince 158.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker