První ročník Přerovského plesu pod záštitou města Přerova roztančí prostory Městského domu už tuto sobotu

Už tuto sobotu 7. března se od 19:00 hodin se v Přerově uskuteční plesová událost sezóny, a tou je Přerovský ples pod záštitou města Přerova na téma LÁSKA A VÁŠEŇ. Návštěvníci se mohou těšit na známé tváře z českého šoubyznysu, skvělý doprovodný program, stylovou výzdobu a mnoho dalšího…

Speciálním hostem, který vystoupí po 21. hodině, je stálice české hudební scény Monika Absolonová. Hostům plesu zahraje i populární česká kapela O5 a Radeček, určitě se můžete těšit na hity z nejnovějšího alba ​Dobrý zprávy ​ , jako jsou ​LOVEní ​ , ​Sex ve sprše či Budu rád. ​"První ročník Přerovského plesu nabídne opravdu sympatický program. Celým večerem bude navíc provázet hvězda televize Prima Eva Perkausová a čeká vás i ​tombola překypující opravdu hodnotnými cenami​, ​ “ komentuje blížící se akci ředitel spolupořádajícího Radia Haná David Foretník. Na pódiu to také rozjede mladá kapela ​Jamr's, se kterou dozajista protančíte střevíce na originálně zahrané hity např. od Michaela Jacksona, Queen či Eda Sheerana. Strhující hudba zazní i mimo pódium, a to díky okouzlující muzikantce Terez Wrau, jež s kytarou cestuje po celém světě a svůj um vám představí i na „zastávce​“ v Přerově. O afterparty se pak do ranních hodin postará DJ Zbyněk Stružka. Nepřijdete ani o dechberoucí zážitek, který pro vás vykouzlí Taneční studio Tomáše Komendy a na památku se určitě nezapomeňte zvěčnit v zážitkovém fotokoutku s originálními a stylovými rekvizitami.


Posledních pár vstupenek je k zakoupení v Městském informačním centru na Masarykově náměstí. V ceně vstupenky je bohaté občerstvení a zážitkový fotokoutek. Tak „na tančenou“ v Přerově!
 
 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker