Pop up v bistru Helen. Vyrazte na ramen a sushi

Milujete japonské speciality? Již v sobotu 19. října bude patřit Bistro Helen této oblíbené asijské kuchyni. Šéfkuchař Tom Juřík pozval do restaurace svého bývalého kolegu – Mišo Nestora, který je na Asii odborník na slovo vzatý. Navštivte kdykoli v sobotu naše bistro v horním patře Galerie Šantovka a užijte si Ramen pop up.

Čekají na vás dva druhy dlouze tažené japonské nudlové polévky (masový a vege vývar), kterou doplní nabídka sushi. Můžete ochutnat tonkotsu ramen s vepřovou krkovicí a veggie ramen s bílým zelím a houbami. Také výběr sushi pamatuje jak na milovníky masa, ryb a mořských plodů, tak na vegany a vegetariány. Více informací najdete ZDE.

„Život bez vášně je jako ramen bez poctivého vývaru, prostě o ničem,“ říká Mišo Nestor, který nyní působí v olomouckém projektu Fishi Sushi. Od střední školy jde za svým cílem – stát se sushi masterem a šéfkuchařem asijské restaurace. Po cestě se potkává i s gastronomií dalších částí světa. Miluje spojování klasických kuchyní různých zemí s chutěmi Asie.

Posty, bleskovky

Milujete japonské speciality? Již 19. října bude patřit Bistro Helen kuchyni Japonska. Šéfkuchař Tom Juřík pozval do restaurace odborníka na slovo vzatého – bývalého kolegu Mišo Nestora. Navštivte kdykoli v sobotu naše bistro a užijte si Ramen pop up. Čekají vás dva druhy oblíbené japonské polévky a několik sushi setů. Nezapomeňte si objednat stůl na 730 892 288.

Masový, nebo vege ramen? Nebo výběr z několika sushi setů? Nenechte si ujít Ramen pop up v Bistru Helen. Dobroty ze země vycházejícího slunce bude celou sobotu 19. října servírovat mistr svého oboru Mišo Nestor. Přijďte do Bistra Helen ochutnat pravé chutě Japonska. Nezapomeňte si objednat stůl na 730 892 288.



INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Auto _ Kubíček
INZERCE
Kickbox K1