Úžasný projekt kapely ARRHYTHMIA a Moravské školy tance - CELLOWEEN zamíří i do sálu Městského domu

Hudební skupina ARRHYTHMIA představila spolu s Moravskou školou tance na pondělní tiskové konferenci, která se uskutečnila v malém sále Městského domu v Přerově nový videoklip a s ním související projekt s názvem CELLOWEEN.

„Originální projekt přerovských umělců, který nemá v naší republice obdoby“, tvrdí hlavní protagonisté. Jedná se o propojení rockové hudby a moderního tance na klasické hororové téma Karla Jaromíra Erbena - Svatební košile. Originálním způsobem propojujeme klasickou hudbu s moderním scénickým tancem a rockovou hudbu s baletem. Na našem představení si na své přijdou nejen milovníci klasického divadla a baletu, ale i zarytí rockeři. CELLOWEEN propojuje tanec i hudbu, život i smrt, metal i klasiku, krásu a horor. Je prolnutím světů v nové dimenzi umění. "Je to něco nového a my jsme takovými průkopníky," prozradil za kapelu ARRHYTHMIA Martin Přemyslovský.  

“Přijďte se s námi kouzelně bát”, vyzývají mladí umělci. CELLOWEEN mohou Přerované shlédnout 2. a 4. listopadu 2019 od 19.30 hodin v sále Městského domu, kde se uskuteční premiéra projektu a v průběhu listopadu se představí v rámci turné v dalších pěti městech. Bližší informace mohou fanoušci najít na webových stránkách www.celloween.cz a sociálních sítích.

Na projektu doposud spolupracovali a spolupracují pouze “Přerováci“. Všichni do toho jdou s neskutečným nasazením a zápalem pro věc, ať již samotní muzikanti, tanečníci, zvukaři, osvětlovači, choreograf nebo ti, kteří projekt oživí doprovodným slovem - herci divadla Dostavník.

K hudebně-tanečnímu projektu natočili protagonisté nový videoklip, který vznikl v areálu zámku v Hustopečích nad Bečvou.

A proč název CELLOWEEN? Turné se bude konat na podzim v listopadu v období “Helloweenu“ a spojení tohoto slova s našimi nástroji je pro hororové téma symbolické. Bude-li projekt úspěšný, chtěli bychom ho představit nejen v divadlech, ale i na velkých venkovních scénách u nás i v zahraničí. Projekt má vzhledem ke svému tématu kulturní i vzdělávací přesah a naším cílem je prostřednictvím několika výchovných koncertů přitáhnout mladší generace do divadelního prostředí. 

Vstupenky na CELLOWEEN jsou již nyní v předprodeji v Městském domě. Na premiéru je už jen pár volných lístků, proto neotálejte, a pokud Vás CELLOWEEN oslovil kupte si je co nejdříve.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker