O titul Objev roku se kapely střetnou naživo ve velkém koncertním finále

Byt č. 4, Tiket a Natřije. To jsou kapely, které změří své hudební síly ve finále prestižní soutěže Objev roku Radia Haná 2022 aneb Hledáme nové Radečky. "Přijďte fandit na koncertní grand finále v Olomouci, vstupné je dobrovolné,” vyzývá za pořadatele programový ředitel Rádia Haná Marek Berger.

Objevem roku se může stát také mladá havířovská kapela Tiket. Rozhodne koncertní večer ve čtvrtek 19. května v olomouckém klubu Bounty Rock Cafe. Foto: archiv

Po třech koncertních setech finálových kapel vyvrcholí program skvělou koncertní show skupiny Realita. Ta se aktuálně řadí mezi svěží úspěšné formace, které stoupají v popularitě strmě nahoru. 

Trojice kapel, která se díky hlasům fanoušků a následně výběru poroty dostala do finálového kola, se o titul střetne v živém koncertní show ve čtvrtek 19. května od sedmi hodin večer ve známém olomouckém klubu Bounty Rock Cafe. Tam o absolutním vítězi rozhodne odborná porota. Nový Objev roku získá parádní promo balík v hodnotě čtvrt milionu korun, ve kterém je profesionální natáčení v nahrávacím studiu TA musica, natočení videoklipu, možnost zahrát si na předních nejen hudebních akcích v regionu a další skvělé příležitosti.

Soutěž pomáhá hudebním talentům

“Objev roku Radia Haná nás nakopnul, v profi studiu TA musica jsme nahrály nové věci se skvělým producentem Aloisem Pospíšilem. Spolupráce s kapelou O5 a Radeček a majitelem studia Danem Kašparem vnukla inspiraci posunout naši tvorbu a dát jí větší rozměr. Náš singl Brýle vydaný společně s videoklipem je toho názornou ukázkou,” uvedla Kika Rozsívalová z kapely The Addams Sisters, která vyhrála soutěž před dvěma roky.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker