V Lipníku mají zloději napilno

Policisté řeší dva případy krádeží, ke kterým došlo v Lipníku nad Bečvou. Neznámý pachatel vnikl do budovy na ulici Na Bečvě a odcizil Macbook a finanční hotovost, čímž způsobil škodu ve výši 13 500 korun. Další případ se týká odcizeného vozidla značky Škoda Superb, které zmizelo z parkoviště u benzínové stanice na ulici Hranická, přičemž škoda se odhaduje na 200 tisíc korun.

Foto: Ilustrační obrázek

Neznámý pachatel vnikl z pátku na sobotu do dvou budov nacházejících se na ulici Na Bečvě. Po vniknutí do nemovitosti firmy prohledal místnosti a pootvíral zásuvky u stolů, kdy v jednom z nich nalezl Macbook a finanční hotovost 500 korun, které odcizil. Nic dalšího nenašel a budovu zase opustil. "Po oznámení jsme místo ohledali a byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin krádež. Hmotná škoda vznikla ve výši 13 500 korun," informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

"Minulý týden v pátek nám poškozený muž ve středních letech oznámil, že mu bylo odcizeno vozidlo Škoda Superb, které den předtím zaparkoval na parkovišti na ulici Hranická za benzínovou čerpací stanicí MOL. Po vozidle bylo vyhlášeno pátrání a majiteli vznikla škoda předběžně 200 tisíc korun. Případ prověřujeme pro trestný čin krádež," uzavírá Zajícová.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Auto _ Kubíček
INZERCE
Kickbox K1