Tragická nehoda: motorkářka nezvládla předjíždění a na místě podlehla zraněním

AKTUALIZOVÁNO - Dnes okolo půl šesté ráno se odehrála tragická dopravní nehoda poblíž obce Henčlov na Přerovsku. O život při nehodě přišla šestačtyřicetiletá řidička motocyklu.

Při dnešní tragické nehodě přišla o život řidička motocyklu | Ilustrační foto: Policie ČR

Havárie se stala při pokusu o předjíždění. "Dle prvotních informací zjištěných na místě měla řidička jedoucí na motocyklu předjíždět nákladní vozidlo ve směru od Přerova na Henčlov, bohužel nestihla dokončit předjížděcí manévr a čelně narazila do osobního vozidla jedoucího v protisměru. Při nehodě utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě nehody podlehla," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. 

Okolnosti nehody jsou v tuto chvíli nadále v šetření. Policie na místě nehody ráno uzavřela provoz, nyní je ale komunikace již plně průjezdná. 

DOPLNĚNO "Policie prosí případné svědky, kteří místem nehody projížděli a mohli by poskytnout jakékoli informace k okolnostem nehody, zejména se obracíme na řidiče nákladního vozidla případně kamionu, který v době mezi 5:30 a 5:40 jel ve směru od Přerova na Troubky a místem nehody projížděl, aby nás kontaktovali na tel. číslech 606 788 827 nebo 974 778 324 nprap. Bouchalík, případně na bezplatné lince 158. Budeme rádi i za případné záznamy z kamer vozidel, která tudy v danou dobu projížděla," doplnila odpoledne policejní mluvčí Miluše Zajícová



INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Auto _ Kubíček
INZERCE
Kickbox K1