Skupinka cizinců napadla tři muže na ubytovně v Kojetíně

Osm cizinců ve věku od devatenácti do šestačtyřiceti let si včera od přerovského policejního komisaře vyslechlo sdělení podezření ze spáchání přečinů výtržnictví, porušování domovní svobody a ublížení na zdraví spáchaných ve formě spolupachatelství.

Foto: Ilustrační obrázek

Skupinka mužů v neděli 4. září ve večerních hodinách bez souhlasu uživatelů pokoje na ubytovně v obci Kojetín neoprávněně vstoupila do pokoje, kde fyzicky napadla svého devatenáctiletého krajana. Tomu uštědřila několik ran pěstí. Poškozený po útoku neutrpěl zranění, které by jej omezovalo na běžném způsobu života a lékařské ošetření nevyhledal. Důvodem útoku byla předchozí slovní rozepře.

Po napadení útočníci opustili pokoj. Na chodbě je však upozornil jiný pětatřicetiletý spolubydlící (cizinec jiného státu) na dodržování klidu a pořádku v prostorách ubytovny. Nato se útočníci k muži rozeběhli a ten před nimi utekl do svého pokoje. Snažil se ještě udržet dveře před rozdováděnou skupinkou, ale marně. Agresoři společně přetlačili dveře a neoprávněně vnikli do pokoje. Tady fyzicky pěstmi a kopy napadli nejen upozorňujícího pětatřicetiletého cizince, ale i jeho pětačtyřicetiletého spolubydlícího. Mladší z poškozených přitom utrpěl tržnou ránu nad levým obočím a podlitinu pod levým okem.

Všech osm útočníků bylo po činu zadrženo a umístěno do policejních cel. Po sdělení podezření z uvedených trestných činů byli ze zadržení propuštěni. Každému nyní hrozí trest odnětí svobody až na pět let.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker