Opilá řidička projela plotem a obrátila auto na střechu

V sobotu brzy ráno jela čtyřicetiletá řidička od Hranic na Opatovice. Řízení ale úplně nezvládla, protože sjela z mostu přes Bečvu, který je momentálně v opravě. Na vině byla pravděpodobně i skutečnost, že nadýchala 2,44 promile. Žena si nepamatovala ani jak havarovala, ani jestli s ní v autě někdo jel.

Foto zdroj: PČR

Zřejmě silná v kramflecích se cítila 40letá žena, která sedla za volant vozidla Škoda Karoq a vyrazila na cestu pod vlivem alkoholu v sobotu před čtvrtou hodinou ranní. V katastru obce Černotín, ale její jízda skončila, naštěstí bez následků pro někoho jiného. Jela ve směru od Hranic na Opatovice.

"Při projíždění prudké pravotočivé zatáčky jízdu nezvládla a pokračovala dál v přímém směru, kde přední částí vozidla narazila do značky, následné prorazila kovové oplocení stavby, kde probíhá úprava mostu a okolí, a po sjezdu z prudkého svahu se s autem převrátila na střechu. Měla štěstí, protože auto zůstalo stát vedle koryta řeky Bečvy,"  uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Bezprostředně po nehodě tudy projíždělo jiné vozidlo a její posádka přivolala pomoc a připoutanou řidičku z auta vytáhla.

Po prvotním ošetření na místě byla žena převezena do nemocnice. Dechová zkouška, která u ní byla provedena, vykázala hodnotu 2, 44 promile. "Vzhledem k tomu, že si řidička nepamatovala na průběh nehody ani na to, zda cestovala ve vozidle sama nebo měla spolucestujícího, byl pro tento případ na místo přivolán psovod, který okolí nehody prohledal, naštěstí bez kladného výsledku. Předběžná škoda byla stanovena na 620 000 korun. Nehoda je nadále v šetření," dodala Zajícová.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker