Propustili ho z Vojenské nemocnice a ztratil se. Policie hledá seniora!

Policisté územního odboru Olomouc pátrají po pohřešovaném seniorovi. Dvaaosmdesátiletý Jaroslav Hlavica z okresu Přerov je nezvěstný od tohoto úterý, kdy odešel z Vojenské nemocnice Olomouc.

Pohřešovaný Jaroslav Hlavica

Od tohoto úterý pátrají olomoučtí a přerovští kriminalisté po pohřešovaném 82letém seniorovi. Ten odešel ve čtvrtek 14. října okolo 20. hodiny po propuštění z Vojenské nemocnice Olomouc, nacházející se v Klášterním Hradisku na Sušilově náměstí. Od uvedené doby se nevrátil do místa svého bydliště, ani o sobě nepodal jakoukoliv zprávu.

Pohřešovaný je vysoký 165 až 170 centimetrů, hubené postavy, se vzhledem odpovídajícím zhruba jeho věku. Má vrásčitý oholený obličej, malé hnědé oči a prořídlé středně dlouhé šedé až bílé vlasy. Na sobě by měl mít hnědou bundu, kostkovanou košili, zelenohnědé kalhoty a na nohou sportovní nižší boty modré barvy.

„Prosíme občany, kteří by muže někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby prosím, ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ vzkazuje policejní mluvčí Petra Vaňharová.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker