Ztracený muž potřebuje léky a lékařské ošetření. Bez něho by byl ohrožen na životě

Pátrání po čtyřiatřicetiletému Milanu Mosazném vyhlásila policie. Muž, který se neobejde bez pravidelného lékařského ošetření, se pohybuje neznámo kde už od 13. září. Pokud se nenajde, situace může ohrozit jeho život.

Pohřešovaný Milan Mosazný

Čtyřiatřicetiletý pohřešovaný muž je 190 centimetrů vysoký, váhy kolem 96 kilogramů, štíhlé postavy, světle hnědých krátkých vlasů, obličej má lehce načervenalý.

Naposledy byl spatřen v pondělí 13. září 2021 po 14 hodině v ulici Tovární v Hranicích, když odešel ze zaměstnání. Na sobě měl pracovní montérky a boty. Odté doby o něm nikdo nemá zprávy. Policie předpokládá, že by se mohl pohybovat v okolí obce Suchdol nad Odrou na Novojičínsku.

S ohledem na jeho zdravotní stav, kdy potřebuje léky a pravidelné lékařské ošetření a k poslední návštěvě lékaře se nedostavil, může být bez léků ohrožen jeho život a zdraví. I proto je velmi důležité, aby se co nejdříve našel. 

"Žádáme občany, kteří pohřešovaného spatřili, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo přímo přerovské kriminalisty na čísle 601 365 551, případně kontaktovali nejbližší policejní služebnu," vzkazuje policejní mluvčí Libor Hejtman.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker