Kola zmizela v Přerově i Hranicích, dejte si pozor

Zloději se zaměřili na kola, během víkendu způsobili škody za více než sto tisíc korun a to nejen v Přerově ale také v Hranicích. Neváhali krást ani z půdy ve třetím patře.

Foto: Ilustrační obrázek

V pátek podvečer přijali policisté informaci o vykradeném sklepě na ulici Kozlovská v Přerově, kam se neznámý pachatel dostal násilím. V suterénu domu vypáčil kovovou petlici, aby se dostal do sklepa a z něho pak ukradl dámské jízdní kolo i s cyklotaškou a dalšími doplňky. Poškozené vznikla škoda na odcizeném kole 16 600 korun a na poškození 500 korun.

Ten samý se stala i krádež elektrokola, které nechala poškozená starší žena uzamčené v oploceném, ale neuzamčeném pozemku na ulici Velké Novosady v Přerově. Hodnotu kola si poškozená vyčíslila na 40 000 korun.

V neděli se na policii se stejným problémem obrátil muž, který bydlí na ulici Dvořákova. Také on přišel o dvě kola, které měl ve sklepě domu na uvedené adrese. Dámské a pánské jízdní kolo v hodnotě necelých 15 000 korun měl poškozený uzamčené lankovým zámkem k sobě. I v tomto případě použil pachatel násilí, aby petlici odstranil.

V Hranicích byli policisté přivolání na ulici Nádražní v sobotu dopoledne, kde se neznámý lapka dostal do jednoho z domů. Tentokrát nezamířil do sklepních prostor, ale jeho kroky směřovali až do 3. patra ke vstupním dveřím na půdu, kde se nacházela dvě zánovní jízdní kola, která byla zamčená k sobě a ještě i k zábradlí. Ke krádeži došlo zřejmě v nočních hodinách z pátku na sobotu. Pachatel poškozeným způsobil krádeží kol značky MRX a HELIX škodu za necelých 51 000 korun.      



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker