Tragická dopravní nehoda: 76letý řidič dodávky zemřel

Dnes odpoledne před půl druhou se nedaleko Lipníka nad Bečvou stala vážná dopravní nehoda dodávky a nákladního vozidla na nájezdu na D1 ve směru na Ostravu. Při nehodě přišel o život 76letý řidič dodávky, kterou narazil do stojícího nákladního vozidla.

Náraz dodávky do stojícího nákladního vozidla nepřežil 76letý řidič. Příčiny tragické nehody dosud policisté vyšetřují. Foto: PČR

Dle prvotního šetření na místě bylo zjištěno, že 76letý řidič dodávky z dosud přesně nezjištěných příčin najel zezadu do stojícího nákladního vozidla a při nárazu utrpěl zranění, kterým na místě nehody, i přes veškerou snahu záchranářů, podlehl. Požití alkoholu u řidiče nákladního vozidla bylo vyloučeno provedenou dechovou zkouškou. Příčina a okolnosti této tragické nehody jsou předmětem dalšího šetření. 

Při nehodě došlo k úmrtí řidiče jednoho z vozidel. Komunikace  byla uzavřena, stejně tak byl okamžitě uzavřen sjezd z D1 ve směru na Lipník nad Bečvou a nájezd na D1 ve směru od Lipníku nad Bečvou na Ostravu. V současné době probíhá na místě šetření. Sjezd z D1 směrem na Lipník nad Bečvou byl po 16 hodině již zprůjezdněn, nájezd na D1 ve směru na Olomouc i Ostravu byl pak průjezdný v jednom jízdním pruhu. 

Náraz dodávky do tohoto nákladního vozidla, které nehybně stálo u kraje vozovky, nepřežil 76letý řidič žluté dodávky. Nákladní auto zůstalo téměř netknuté. Přední část dodávky byla doslova sešrotována. Vyváznou životem by byl zázrak. Dopravní nehoda zablokovala na několik hodin významnou dopravní tepnu. Foto: PČR



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker