Zraněný cyklista nehodu nechtěl řešit

Policisté z dopravního inspektorátu se zabývají dopravní nehodou, která se stala v sobotu před polednem. Dle doposud zjištěných okolností měl jet 73letý muž na dámském kole červené barvy po ulici Kouřilkova v Přerově. V blízkosti domu č. 3 měl nohou narazit do otevřených dveří zaparkovaného bílého vozidla pravděpodobně značky Škoda. Přitom se zranil a neznámý muž mu měl poskytnout první pomoc.

Foto: Ilustrační obrázek

Cyklista odmítl dál nehodu jakkoliv řešit nebo oznamovat a odešel z místa pryč. Jeho známý si všiml jeho zranění a zavolal mu záchrannou službu, která muže převezla na ošetření do nemocnice, kde se ale odmítl nechat hospitalizovat. Za účelem zjištění možného alkoholu byl u cyklisty nařízen biologický oděr krve.

V souvislosti s touto nehodou se policie obrací na možné svědky popsané události, zejména na muže, který zraněnému poskytoval pomoc, aby z důvodu řádného objasnění nehody kontaktoval dopravní inspektorát v Přerově na ulici U Výstaviště 18 v Přerově nebo na tel. čísle 974 778 251 případně na lince 158.      



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker