Násilně vnikl do domu, majitel ho načapal

V sobotu před čtvrtou hodinou ranní přišel na obvodní oddělení v Lipníku nad Bečvou 62letý muž, který byl zraněný a policistům sdělil, že byl před chvílí ve svém domě na ulici Na Horecku napaden.

Foto: Ilustrační obrázek

Z jeho výpovědi a prvotního šetření vyplynulo, že se neznámý pachatel dostal do domu vstupními dveřmi, které překonal násilím. Při prohledávání místností vzbudil oznamovatele, který ho okřikl a začali se přetahovat. Zloděj měl ale navrch, poškozeného shodil a začal ho napadat pěstmi a kopat. Při útěku z domu ukradl v chodbě mobilní telefon v hodnotě 700 korun, který byl později při prohledávání okolí nalezen v trávě. Zraněného muže převezla záchranná služba do nemocnice na ošetření.

"V současné době jsme na základě zjištěných okolností zahájili úkony trestního řízení pro trestné činy krádež, porušování domovní svobody a ublížení na zdraví s tříletou trestní sazbou odnětí svobody. V případě, že by některý spoluobčan byl svědkem této události nebo si mezi půl druhou a půl čtvrtou hodinou všiml něčeho podezřelého souvisejícího s výše popsaným, mohl by nám pomoci s prověřováním případu a jeho objasněním. Případné informace je možné sdělit kdykoli na lince 158," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker