Muž několikrát napadl svou bývalou družku, policie ho nakonec stejně propustila

Ve středu ráno zaklepal na dveře přerovského bytu své bývalé družky 35letý muž. Nepřišel s dobrým úmyslem, protože jakmile žena otevřela, podezřelý dveře rozrazil takovou silou, že žena musela uskočit dozadu. Bez ohledu na její protesty vstoupil do bytu a zůstal tam až do příjezdu policistů.

Foto: Ilustrační obrázek

O pár hodin později, nás žena znovu kontaktovala s tím, že byla bývalým druhem napadena. Z jejího sdělení vyšlo najevo, že když vyšla ven z bytu, nečekaně na ni podezřelý zaútočil. Chytil ji za vlasy a vyčítal jí ranní událost s tím, co to mělo znamenat. Poškozená volala o pomoc a doběhla k hlavním dveřím domu, které otevřela a přidržela si je jednou rukou. Bývalý přítel ale ženu doběhl a schválně dveřmi třískl a přivřel jí ruku, když se snažila ruku dostat ze sevření dveří, ještě několikrát je záměrně přibouchl. Zraněná žena musela vyhledat lékařské ošetření.

Agresivní útočník byl hlídkou na místě zajištěn a převezen na služebnu, kde byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů ublížení na zdraví a porušování domovní svobody. Jakmile pominuly důvody zajištění, byl podezřelý propuštěn na svobodu.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker