Cyklisté dostanou souřadnice, indicie a vydají se hledat ukryté poklady. Mají na to deset dní

Už posedmé se vydají cyklisté hledat „poklady“ po Přerově a jeho okolí. Takzvaný KoloCaching pořádá město Přerov tradičně v září u příležitosti Evropského týdne mobility. Letos mohou zájemci na trasu vyrazit v termínu od 13. do 23. září.

Hra je určena především pro rodiče s dětmi, zapojit se ale může každý, kdo má rád cyklistiku a zároveň si chce svou projížďku zpestřit něčím netradičním. Foto zdroj: prerov.eu

Pro účast v soutěži je ale nutné provést registraci, kterou cyklisté udělají přes online formulář na webu města, a to od 1. do 11. září. V den startu akce obdrží všichni zaregistrovaní e-mail s podrobnostmi ke hře. Kam se vydat a kde hledat napoví souřadnice a indicie, které „lovce“ dovedou až k hledané kešce. Hra je určena především pro rodiče s dětmi, zapojit se ale může každý, kdo má rád cyklistiku a zároveň si chce svou projížďku zpestřit něčím netradičním. U pokladů jsou schované také drobné dárečky od města a každý účastník si může odnést z každé kešky jednu věc. V loňském roce se do hry přihlásilo 108 týmů čítajících 344 hledačů.



INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Auto _ Kubíček
INZERCE
Kickbox K1