Zubřice vezou ze Šternberku dva body

Bodový zisk si po dlouhé době připsaly na své konto volejbalistky Přerova. Díky výhře v tie-breaku se bodově přiblížily Frýdku-Místku jenž v pěti setech podlehl liberecké Dukle. A mohlo být i lépe, vždyť po dvou setech bylo 2:0 z pohledu přerovských děvčat.

Ilustrační obrázek

To že se mohlo jednat o výhru tříbodovou ve svém hodnocení pro svazový web potvrzují shodně kapitánka Přerova Sandra Kotlabová a trenér Přerova Radim Vlček. „Utkání jsme výborně rozehrály, chtěly jsme uhrát výsledek za tři body, to se nám bohužel nepodařilo. Ztratily jsme koncentraci ve třetím setu, byly jsme málo důrazné v útoku. Soupeř se rozehrál, ztratily jsme další dva sety a tiebreak je vždycky trochu o náhodě. Měly jsme tentokrát více štěstí,“ hodnotí zápas S. Kotlabová. Její slova potvrzuje v hodnocení i trenér Radim Vlček. „Dva body z dnešního utkání pro nás byly málo, bojíme se vyhrát za tři body. Místo aby nás první dva vyhrané sety uklidnily, tak byla cítit z naší hry nervozita, mám z utkání smíšené pocity. Jsem rád za vítězství.“

V prvním setu tahaly přerovské hráčky za delší konec provazu a drželi náskok dvou míčů. V koncovce setu byly lepší a set dotáhly do vítězného konce 20:25. I v druhý set měl obdobný scénář, také ten přerovské hráčky uzmuly na svou stranu.

Zlepšený servis i obrana z domácí strany a trenérem Vlčkem zmíněný strach z vítězství ve třech setech to jsou důvody zvratu ve vývoji zápasu. Domácí hráčky připisují na svou stranu třetí a čtvrtý set.

O osudu zápasu tak rozhodovala zkrácená hra. Jako správná kapitánka strhla své spoluhráčky k náporu Sandra Kotlabová a důležitý bod navíc jde na konto Zubřic.


V dalším kole ve čtvrtek 20.2. od 18 hodin hostí na domácí palubovce Frýdek-Místek. Jedná se o záchranářský souboj a hrát se tak bude o pomyslných šest bodů.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker