Zubřice Olymp nezdolaly. Na třetí výhru se dále čeká.

Další prohru bez zisku setu si připsaly na své konto volejbalistky Přerova. Boj o osmičku bude ještě dramatický.

V prvním setu jako by přerovské hráčky ještě nebyly hlavami v zápase. Olymp dominoval ve všech herních prvcích a výsledkem je jasný zisk setu v poměru 25:10. 

V druhém setu se hostující hráčky herně zvedly. Do půli setu měly na své straně drobný náskok. Ten si poté vypracovaly i domácí hráčky. V dramatické koncovce měly hráčky Přerova k dispozici i setbol. Domácí, ale set získaly na svoji stranu. Jak se ukázalo ve třetím dějství tento set rozhodl o osudu zápasu. Domácí hráčky si s jistotou došly i pro třetí sadu.

Hlavně v druhé sadě si Přerovanky nepomohly servisem a domácí získaly několik bodů i díky technickým chybám.

Utkání pro svazový web zhodnotila kapitánka Sandra Kotlabová a trenér Radim Vlček.

Sandra Kotlabová (kapitánka Přerova): „Dělaly jsme spoustu chyb, hlavně na podání v důležitých chvílích. Když jsme soupeře dostaly pod sebe, tak jsme nebyly odvážné v útoku a nedokázaly jsme ubránit v poli. “ 

Radim Vlček (trenér Přerova): „Gratulace vítěznému týmu a speciální pochvala komentátorovi tohoto utkání (Jindra Douda). Do utkání jsme šli s představou zaskočit soupeře především kvalitním servisem a agresivním útokem. Opak byl pravdou. Šanci na zvrat jsme měli ve druhém setu, tu jsme však nevyužili. Spoustou zkažených podání jsme se připravili o šanci na úspěch. Ve druhém setu jsme nedokázali proměnit nabídnutý setbol. Chybí nám mentalita vítězů. “

V sobotu 30.11. od 19 hodin hostí Přerov na domácí palubovce celek Prostějova. V derby zápase se bude jednat o střet pátého celku z osmým.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker